Indberet fejl på kommunens veje og stier

 

Nu kan kommunens borgere hurtigt give kommunen et digitalt praj, hvis der er huller og revner i veje og stier.
De danske veje skal holde til meget, når vejret viser sig fra sin lunefulde side. Temperatursvingninger er især hårdt for vejbelægningen. Over en årrække kan skiftevis frost og tø bl.a. forårsage revner i asfalten. Resultatet af dette kender de fleste som huller i vejen, der er til stor gene for trafikanterne. Men nu kan borgerne hurtigt give kommunen et digitalt praj om huller og revner.

Huller lappes
Sorø Kommunes Vej og Park er i fuldt sving med at lappe huller på kommunens vejnet. Til dagligt kører to lappe-hold: ét i den sydlige del og ét i den nordlige del af kommunen. Men det tager tid, når 515 km veje skal gennemgås. Derfor er vi meget interesserede i at få borgernes indberetninger vedrørende fejl og mangler på kommunens veje og stier.

Giv os et praj – og hjælp kommunen!
Hvad enten du har adgang til internettet på computer eller mobiltelefon, kan du på en hurtig og nem måde give os et praj.

På soroe.dk i menuen Veje under VEJE OG TRAFIK finder du tjenesten ‘Giv os et praj’. Her udfylder du de nødvendige oplysninger og sender til os. Er du i besiddelse af en smartphone kan du ved hjælp af applikationen ‘Giv et praj’ hurtigt og præcist fortælle os om, hvor og hvad du har observeret.