Frederiksbergprisen 2012

Her er lokalrådets begrundelse, som den blev fremlagt at Vibeke:
Frederiksbergprisen skal i dag overrækkes for 4. gang.Også denne gang er prisen et smukt stykke kunsthåndværk, fremstillet af vores lokale keramiker Gerda Østergård. Hvem skal mon så have prisen denne gang? Det er sikkert et spørgsmål som stilles i mange hoveder lige nu. Jeg vil starte med at sige at der i Frederiksberg lokalråds bestyrelse var stor enighed om hvem prisen skulle gå til. I bestemmelserne for uddeling af prisen står der, at prisen skal gå til en person eller organisation der på særlig vis har gjort en indsats for lokalområdet.
På hvilken måde har prismodtageren udmærket sig? Han – for det er en han – har arbejdet ihærdigt for
at Frederiksberg skal blive kendt, at Frederiksberg er et sted som mange kommer til, et sted som bidrager til høj aktivitet i vores område.
Årets prismodtager er Søren Huusfeldt. Chefen her i Super Brugsen.Du skal også have prisen for din store flid, dit smil og din hjælpsomhed, når kunder beder om hjælp. Din synlighed i butikken og fordi du sammen med  dit personale har fået skabt et indkøbssted en SUPER brugs med særlig tryk på super, med super vareudbud, med gode tilbud (dagens tilbud) og et personale der som du er venlige, hjælpsomme og imødekommende over for os kunder.Kun en gang har jeg oplevet et noget anstrengt smil fra din side,
det var den dag, jeg spurgte dig om du også kom i butikken i dag til Frederiksbergdagen, du svarede: ”Det spørger du mig bare ikke om” Nej ærlig talt, jeg havde også holdt spørgsmålet lidt tilbage, fordi jeg jo var sikker på svaret, vi havde bare talt om i Lokalrådet at vi skulle være sikre på at du i dag var der og kunne modtage prisen.Men jeg vil fremhæve et andet initiativ, du har været med til at tage, som har gjort det lettere at være frederiksbergborger. Det er Super Brugsens genbrugskoncept. Det er rigtig fint, at vi nu bare kan tage flasker, aviser, plastik og lignende med, når vi alligevel skal handle, det er nemt og vi behøver ikke belaste miljøet med at køre længere væk med noget af det genbrugsaffald, vi har allermest af.
Din venlighed, din flid og dit engagement i lokalområdet gør dig til den helt rigtige prismodtager
Derfor vil jeg med stor glæde overrække Frederiksberg prisen til dig Søren.

Lokalrådets formand Vibeke Lund overrækker Frederiksbergprisen 2012 til Søren Huusfelt
Lokalrådets formand Vibeke Lund overrækker Frederiksbergprisen 2012 til Søren Huusfelt