Meld dig eller din forening til affaldsindsamling i uge 15 – stor indsamlingsdag søndag den 17. april 2016

Frederiksberg Lokalråd vil gerne gøre opmærksom på den årlige affaldsindsamling som Dansk Naturfredningsforening arrangerer.

Den årlige affaldsindsamling er til hjælp for, at vores lokale natur og vores lokale veje og erhvervs/boligområder fortsat kan udgøre et smukt og attraktivt syn.

Danmarks Naturfredningsforening står igen i år for at arrangere affaldsindsamlingen.

Der er mulighed for at samle ind i løbet af uge 15 (11. til 15. april), eller på den store indsamlingsdag søndag den 17. april.

DN skriver følgende ud i deres lancering til de aktive indsamlere, som gerne vil være med i år:

“Vi  håber at mange af jer vil være friske på at tilmelde jer, enten som enkeltpersoner eller med et hold fra jeres virksomhed, lokalråd eller forening.

Vi har brug for jeres hjælp, for der er meget at komme efter.

Vi håber på tilmeldinger og evt. forslag til ruter/områder i vil prioritere.

Har i ikke særlige forslag, vil vi have udarbejdet ruter, som fra tidligere år har vist sig at have særligt behov for fjernelse af henkastet emballage og småt affald, der skæmmer synsindtrykket

Vi ved godt at vi er sent ude med invitationen i år, hvilket skyldes at der måtte findes nye tovholdere for arrangementet. Men nu er vi klar og beredt på at modtage jeres tilmelding og sikre at i får både ruter og det materiale I skal bruge.  Vi ser frem til at samarbejde med jer om indsamlingen såvel i løbet af uge 15 som på den store indsamlingsdag søndag den 17. april.

Vi samarbejder med Sorø kommune, så affaldssækkene efterfølgende bliver samlet op og bragt til genbrugsstationen.”

Klik her for at hente et brev med informationer om, hvordan du/I bliver aktive i affaldsindsamlingen